Árak, megrendelés

Az SAP Business One rendszer árazása elsősorban úgynevezett nevesített felhasználókon alapul. A rendszer használatára jogosult felhasználót nevezzük nevesített felhasználónak, aki rendelkezik belépő névvel és a hozzá tartozó jelszóval.

LOGISZTIKAI

250 000 Ft.

PÉNZÜGYI

250 000 Ft.

CRM

250 000 Ft.

STARTER

200 000 Ft.
A készletkezeléssel, gyártással, kimenő-bejövő rendelésekkel, áru beérkezéssel, szállítással, kimenő számlákkal kapcsolatos folyamatokhoz fér hozzá A banki és pénztári, a főkönyvi és bejövő számlákkal kapcsolatos teendőkkel tud foglalkozni. Ügyfélkapcsolat. A szerviz munkalap valamint az üzleti lehetőség kezeléssel az ajánlatadásig terjedő feladatokat látja el. Csak önállóan használható, a fenti felhasználó típusokkal nem kombinálható. Egy rendszerben maximum öt felhasználó választható. Bővebb információ a Starter Package fejezetben.

Az árakat tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák mindenkori forgalmi adót! Az árképzést több tényező is módosíthatja: pld.: az adatbázis kezelő, a vásárlás volumene, akciós vagy hűség kedvezmények, a választott szoftver karbantartási csomag valamint a vásárolt szoftver összesített értéke. Az fenti árak a magyarországi régiós kedvezménnyel értendők. A szoftver licenc díjak alapesetben nem tartalmaznak kapcsolódó munkadíjat.

magyar

A SAP Business One a 2018-as, 1.0-s verziótól támogatja a NAV onlineszámla feladást. Az aktuális verziónkért, kérem, keressen minket, hogy az adatszolgáltatása rendben legyen!

Árajánlat kérése