Rólunk

Történetünk

Az Abszolút Informatika Kft 2012-ben jött létre. Korábban a Progen Kft SAP üzletágaként tevékenykedett és mára jogutódjaként önálló tevékenységként végzi az ERP bevezetéseket a megszokott szakembergárdával. Mára a kis- és középvállalati szektor legstabilabb SAP partnereként működik. Minden, a csapatunkban dolgozó tanácsadó, fejlesztő és értékesítő számos sikeres bevezetési projekttel a háta mögött, több évtizede dolgozik a szakmában.

Ügyfeleink olyan szakértői partnerre találnak bennünk, amely a bevezetést követő támogatási, illetve későbbi továbbnövekedési szakaszban is gyorsan és rugalmasan tud a segítségükre lenni, mivel ugyanazon kollégáink működnek közre a későbbi feladatok megoldásában, akik a bevezetést segítették. Szakértőink felhasználják mindazt a közel két évtizedes tapasztatot, amit a több tucat SAP projektben szereztek. Az SAP rugalmas technológiájára építve felhasználóinkat az üzletviteli folyamatok széles palettáján, a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Amennyiben Ön a cége számára stabil, könnyen megtanulható és megbízható vállalatirányítási rendszert keres, tanácsadóink szívesen felkeresik Önt telephelyén, hogy bemutassák, miként segítheti az SAP Business One vállalata hatékonyabb működését és fejlődését. Vegye fel velünk a kapcsolatot a „Bemutatókérés” menüpont alatt!

Bánhidai Gábor
ügyvezető

Miért minket válasszon?

  • 24 órás rendelkezésre állás
  • Ügyfélbarát megoldások
  • Egyedi igények kiszolgálása
  • Közel 20 éves tapasztalat

magyar

Felhívjuk a figyelmüket, hogy 2019. június 4-én 0:00 órától a NAV Online Számla Adatszolgáltatás már csak az új formátumban, az 1.1 verzió szerint küldhető be, csak ebben a verzióban fogadja a számlák adatait a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Ettől az időponttól az 1.0 verzióval már nem lehet adatot szolgáltatni!

Ha még nem tették meg, kérjenek frissítés SAP NAV online számla csomaghoz.

Üdvözlettel:

Bánhidai Gábor